دانستنی های بهاری

دانستنی های بهاری


دانستنی های بهاری

مصرف روزانه یک مشت آجیل بین پنج تا ‪ ۱۵‬سال به طول عمر می‌افزاید.

دانستنی ها,بهار,اطلاعات عمومی

 
هر سال ایام عید ۵ میلیون ماهی می میرند. و جالب است بدانید که در سفره ی هفت سین باستانی ماهی قرمز وجود نداشته است. بلکه امروزه به سفره هفت سین اضافه شده است.

دانستنی ها,بهار,اطلاعات عمومی


رشد کودک در بهار بیشتر است.

دانستنی ها,بهار,اطلاعات عمومی

 

هیچ یک از سین های سفره ی هفت سین کلمه ی مرکب نیستند و کلمه ی دیگری پیدا نمی کنید که ریشه ی گیاهی داشته باشد و خوردنی نیز باشد و در عین حال یک کلمه ای و فارسی باشد.

دانستنی ها,بهار,اطلاعات عمومی


گرده ی گل هرگز فاسد نمی شود.

دانستنی ها,بهار,اطلاعات عمومی

 

یکی از متداول‌ترین غذاهایی که به مناسبت نوروز پخته می‌شود، سمنو است و در سفره ی هفت سین نیز به عنوان یکی از سین ها گذاشته می شود.

دانستنی ها,بهار,اطلاعات عمومی


سفره ی نوروزی در کابل و شهرهای شمالی افغانستان، سفره هفت میوه متداول است. در این سفره، هفت میوه قرار می‌گیرد، از جمله؛ کشمش سبز و سرخ، چارمغز، بادام، پسته، زردآلو و سنجد.

دانستنی ها,بهار,اطلاعات عمومی


پرندگان در فصل بهار از کوچ زمستانی خود به خانه هایشان بازمی گردند.

دانستنی ها,بهار,اطلاعات عمومی

 

منبع:tebyan.net

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه